Turkiet!

Igår kom vi fram! Det är sjukt skönt här och hotellet är jätte fint! :)


5 days left!!!

Om fem dagar befinner jag mig i Turkiet. Ska bli så sjukt skönt! Bli lite brun, bara ta det lungt, umgås med familjen. Har faktiskt aldrig varit i Turkiet så det ska bli kul! Vi ska på på ett as fräsht spa hotel där det är 15 års gräns (?) Såhär ser hotellet ut...

Late Sunday, Early Monday

Snygg & höstig outfit, ser sjukt bekvämt ut!! 
Har ni haft en bra helg? Min har varit händelserik och rolig men ändå lugn och skön, dubbelmoral.
Fredags var jag hemma hos Elise kompis Alexandra, vi tre drack lite vin och bara hade allmänt mysigt! 
Lördags/Igår träffade jag mina saknade Malta amigooos som jag lärde känna när jag var på språkresa i somras. Vi åt sushi hemma hos Andrea sen runt 9 tiden skulle vi till fryshuset där det var ett laaaame Reunion party för alla i Sverige som åkt på språkresa med EF. Det var rätt B, eller det hade varit roligt om man hade gillat sånna dära fjortis discon utan alkohol haha. Sen åkte jag till Joel ute på Ingarö där några var men det vart lite komplikationer så åkte hem efter inte ens en timme. Kom hem klockan 2 och sov. 
Idag har jag pluggat och sprungit en halv mil, sjukt skönt! Är dock sjuk så det gick ju sisådär. Men skönt var det iaf! 

Snyggt och inne

Slängde ihop ett snappt collage på den snyggaste accessoaren enligt mig, klockor.
Det börjar bli mer och mer inne med guldiga klockor och min favorit guldklocka är förstås Marc Jacobs klockan längt ner till vänster. Kostar "bara" 2 000 svenska riksdaler. Värt det!

Funderar lite...

Har några lax som jag inte har någon aning om vad jag ska lägga ner på. Eller har några tankar hehe typ som hårförlägning, rakpermanenta mitt hår, fixa naglarna, köpa en dyr väska haha... Hmm vi får se!


Ny blogg, för 100;onde gången!

Haha, måste sluta göra nya bloggar hela tiden... Orkar verkligen inte med det här "Hej bloggen idag har jag varit i skolan sen träffade jag hen och sen träffade vi hen och hen osv". Så här tänker jag lägga upp bilder som inspirerar mig, skriver lite då och då vad jag hittat på någon dag, lägger upp lite mer videos och collage osv. Lite roligare att läsa! Kommer lägga upp inspo bilder som har med massor av olika saker att göra, t.ex som Mode, Träning, Mat, inredning. Kul va? 

RSS 2.0