Har försökt att blogga...

...flera gånger faktiskt, men bajs appen funkar ju inte. Anyway, senaste dagarna har jag bara varit med min bästie Mois. Så hela veckan har bestått av massa fika, sol, stan, nya jeans, blablabla. Appropå ingenting så har jag fått lov nu, riktigt skönt! Det här lovet ska jag ta det ganska lugnt, inte vara bakis heeela lovet haha och försöka njuta av våren som börjar komma. Nästa helg åker jag till London också, shoppingresa med mamsi. Ska bli riktigt skönt att få lite riktig vårsol, gå runt i vårkläder utan att frysa. 

Simple with a little touch

Tumblr_mj1es2cmca1rjkm6go1_500_largeFannylyckman_marantsneakers3_largeTumblr_mhlsf1ykms1s4b569o1_500_largeTumblr_m8jpbwlzuw1qegm6xo1_500_largeTumblr_ldae19hzhh1qab7xio1_r2_500_large
 

Kärlek till söndagar

Mina kvällplaner: Äta naturgodis, surfa runt lite bland olika klädeshemsidor, kolla runt på weheartit, läsa bloggar. Sounds pretty good? Yes!

Surprise!

Igår överraskade vi Nora, det var mina secret plans! Jag, Ester och Beata träffades vid 1 för att handla mat, vi åkte sedan hem till Nora för att börja göra i ordning huset. Då kom Vilma också. Vi gjorde förrätt, varmrätt och efterrätt. Sedan när Nora och Ebba (som var med på hela överraskning) kom hem så hoppade vi fram och överraskade henne totalt! Sjukt kul! Under kvällen kom det massa folk (typ 100 pers) och allt kaosade vid 1-tiden. Enda bussen hem gick 02:21, självklart går bussen sönder efter en busshållplats så vi fick vänta i en hel jävla timme på en ersättningsbuss... Kom hem vid fyra och hade köldskador påriktigt!!!! Usch usch, idag mår jag iaf skit, men det var ändå värt det.


Kan inte hålla mig aaaah

Igår vart det ingen utgång, sov hos en kompis och tog det bara lugnt. Riktigt skönt faktiskt! Ikväll ska jag fira min fina vän Nora som fyllde år igår, innan det har jag lite secret plans som jag kan avslöja senare, riktigt kul ska det bli aaaah!!!!
Såhär ser jag ut right now, kolla min mobil btw, har bytt färg!


Summer, please come quick

Tumblr_lmzgzgznzn1qflpkjo1_400_largeTumblr_llsvvv7cgy1qj1czzo1_500_large
Tumblr_lw1kaoluq21r0sr5fo1_500_large

I'm back

Hade en liten smyg bloggpaus, det var faktiskt väldigt skönt men folk har tjatat på att jag ska fortsätta så jag gör väll det, det är faktiskt lite små kul. Känns dock som om man börjar växa ifrån hela bloggvärlden, läser inte bloggar lika mycket som innan osv. Tråkigt eller bra? Don't really know. Ska iaf ge bloggningen en sista chans. Bloggar inte för att få läsare eller få en stor blogg, gör det för att det är kul att samla all sin inspiration på ett ställe och lägga upp alla sin bilder. Förr i tiden så la man alltid upp massa bilder på facebook och hade massa olika album men det gör man inte längre eller jag har blivit fett död på fejjan, vissa kanske fortfarande gör det? Anyway så är det iaf kul att göra något med typ alla bilder, blablabla.
 

RSS 2.0